Rockdays.net diyetlezayifla
Anasayfa Haberler Arşiv İlanlar Mekanlar Üyeler Grup siteleri Forumlar
ana sayfa yap favorilere ekle iletişim
Kullanıcı adı : Şifre : Üye ol Forumlarda ara
ROCKDAYS ANA SAYFA » FORUM » YABANCI SİNEMA »

Konu Başlığı:   The Man From Earth

27.01.2010 15:02:54  
clandromeda
clandromeda

Yapım : 2007, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Dram
Yönetmen : Richard Schenkman
Senaryo : Jerome Bixby
Oyuncular : David Lee Smith, John Billingsley, Tony Todd, Richard Riehle, Ellen Crawford, William Katt, Annika Peterson, Alexis Thorpe
Süre : 1 saat, 27 dk.

Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek için evinde toplanırlar. Bu erken emeklilik için ortaya koyduğu sebep herkesi şok eder: Taşınması gereklidir çünkü John hem yaşlanamaz hem de bundan dolayı ölümsüzdür. O bir mağara adamıdır ve yaklaşık 14.000 yıldır hayattadır...

~ALINTI~

27.01.2010 15:07:48      
rainman rainman

Aslında böyle filmlerden sıkılırım ama izlerken sıkılmadım ilginç geldi konusu bana :) çok beğendim ben tavsiye ederim.

27.01.2010 15:16:29      
clandromeda clandromeda

bütün filmin bir odada geçtiğini öğrenince fazla birşey beklememem gerektiğini düşünmüştüm. ama film başladıktan bitene kadar geçen süre boyunca hem hiç sıkılmadım hem çoook keyif alarak izledim(dinledim) hem de filmin düşünmeye ittiği konularla kendi çapımda yolculuk yaptım. artık ben de tavsiye ediyorum,aynen.=)

28.01.2010 00:32:46      
sezarous sezarous

ben de tavsitye üzerine izlemiştim, anlattığı kadarıyla çok saçma gelmişti bana ama sırf ayıp olmasın die izlemiştik beraber, izledikten sonra o kadar kötü olmadığını anladım, bi odada geçiyo ama seni alıp nerelerden nerelere götürüyo, götürdüğü yerler güzel gidebilen için..

09.02.2010 04:56:25      
meltemtrecool meltemtrecool

Filmde en fazla 3 değişik mekan görebilirsiniz.Genel olarak bir oturma odasında, her biri hatrı sayılır bir statüye erişmiş insanlar tarafından gerçekleştirilen insanın gelişim süreci,çağları hakkında bir adam etrafında  gerçekleştirilen konuşmalardan ibaret güzel,durgun olmasına rağmen sürükleyici bir  film.Kesinlikle tavsiye ederim. 

31.07.2010 22:20:40      
Seasonscall Seasonscall

film güzel de, filmle ilgili fazlaca detaylı bilgiyi vermiş konuyu açan arkdşım sanki..

31.07.2010 22:38:04      
rainman rainman

ALINTI: Seasonscall tarafından yazıldı.
film güzel de, filmle ilgili fazlaca detaylı bilgiyi vermiş konuyu açan arkdşım sanki..

:) bu film diğerleri gibi değil eğer izlediysen sende anlamışsındır :) filmin sonunu bilmen keyif almanı engellemiyor,zaten filmin ilk yarısında kendi açıklıyor bunu başrol.

01.08.2010 00:44:56      
freedomXXL freedomXXL

YASAKLI ÜYE
filmi 50+ defa izledim, hatta bu başlıgı gördüğüm anda şu anda harici diskten laptopuma atıyorum, uyumadan önce izlemek için, her zaman verdiği zevk başka, sanki ilkdefa izledikten sonra yeni bölümü çıkmış sürükleyici bir dizi izlemiş gibi hissediyorsunuz, kesinlikle tavsiye ederim. Blu-ray ıni aldıgım ilk film, ayrıca bi kaç tane de dvdsi mevcut, asla ama asla arşivimden silmeyeceğim.

01.08.2010 23:26:39      
clandromeda clandromeda

ALINTI: Seasonscall tarafından yazıldı.

şimdi o açıklamayı ben hazırlamadım, altında yazdığı üzere "alıntı" yaptım. yani sen filmi izlemeden önce bir bakayım konusu neymiş diye internette aratırsan da karşına o kadar bilgi çıkar. 

22.08.2010 01:57:21      
freedomXXL freedomXXL

YASAKLI ÜYE
ALINTI: rainman tarafından yazıldı.
:) bu film diğerleri gibi değil eğer izlediysen sende anlamışsındır :) filmin sonunu bilmen keyif almanı engellemiyor,zaten filmin ilk yarısında kendi açıklıyor bunu başrol.

60+ defa izlediğim, dinlediğim, sesini çıkarıp mp3 çalarıma attıgım, ufaltıp telefona koydugum, olağanüstü bir yapıt.. sonunu bilsemde birşey değişmiyor ki :) sanki her gün yeni bir bölümü çıkan dizi gibi..

31.08.2010 03:03:00      
WHY_NOT WHY_NOT

YASAKLI ÜYE
arşivimdeki az sayıda filmden biri, o kadar zamanım olsaydı eminim kediye ne oldugunu bulurdum.

Sayfalar: