Rockdays.net diyetlezayifla
Anasayfa Haberler Arşiv İlanlar Mekanlar Üyeler Grup siteleri Forumlar
ana sayfa yap favorilere ekle iletişim
Kullanıcı adı : Şifre : Üye ol Forumlarda ara
ROCKDAYS ANA SAYFA » FORUM » YABANCI SİNEMA »

Konu Başlığı:   The Man From Earth

27.01.2010 15:02:54  
clandromeda
clandromeda

Yapım : 2007, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Dram
Yönetmen : Richard Schenkman
Senaryo : Jerome Bixby
Oyuncular : David Lee Smith, John Billingsley, Tony Todd, Richard Riehle, Ellen Crawford, William Katt, Annika Peterson, Alexis Thorpe
Süre : 1 saat, 27 dk.

Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek için evinde toplanırlar. Bu erken emeklilik için ortaya koyduğu sebep herkesi şok eder: Taşınması gereklidir çünkü John hem yaşlanamaz hem de bundan dolayı ölümsüzdür. O bir mağara adamıdır ve yaklaşık 14.000 yıldır hayattadır...

~ALINTI~

27.01.2010 15:07:48      
rainman rainman

Aslında böyle filmlerden sıkılırım ama izlerken sıkılmadım ilginç geldi konusu bana :) çok beğendim ben tavsiye ederim.

27.01.2010 15:16:29      
clandromeda clandromeda

bu filmi bana çok sevdiğim bir arkadaşım tavsiye etmişti. bütün filmin bir odada geçtiğini öğrenince fazla birşey beklememem gerektiğini düşünmüştüm. ama film başladıktan bitene kadar geçen süre boyunca hem hiç sıkılmadım hem çoook keyif alarak izledim(dinledim) hem de filmin düşünmeye ittiği konularla kendi çapımda yolculuk yaptım. artık ben de tavsiye ediyorum,aynen.=)

28.01.2010 00:32:46      
sezarous sezarous

ben de tavsitye üzerine izlemiştim, anlattığı kadarıyla çok saçma gelmişti bana ama sırf ayıp olmasın die izlemiştik beraber, izledikten sonra o kadar kötü olmadığını anladım, bi odada geçiyo ama seni alıp nerelerden nerelere götürüyo, götürdüğü yerler güzel gidebilen için..

09.02.2010 04:56:25      
meltemtrecool meltemtrecool

Filmde en fazla 3 değişik mekan görebilirsiniz.Genel olarak bir oturma odasında, her biri hatrı sayılır bir statüye erişmiş insanlar tarafından gerçekleştirilen insanın gelişim süreci,çağları hakkında bir adam etrafında  gerçekleştirilen konuşmalardan ibaret güzel,durgun olmasına rağmen sürükleyici bir  film.Kesinlikle tavsiye ederim. 

Sayfalar: