ROCKDAYS ANA SAYFA » FORUM
» YABANCI SİNEMA »
Konu Başlığı: into the wild
| 10.12.2009 16:05:35
|
pulse
| YASAKLI ÜYE |
| Mesaj :43 |
|
| Yaş :34 |
| Çevrimdışı |
|
yeni bir film değil ama sitede başlığı olmalı diye düşündüm. kanımca tavsiye edilesi hatta mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biridir. yaşanmış bir hikayedir. 2007 yapımı, yönetmenliğini sean penn`in yaptığı ve bir maceraperestin kendi tercih ettiği yaşam biçimi ve "son"unu anlatan filmin müzikleri eddie vedder kişisine ait. bu noktada belirtmek gerekir ki eddie vedder`ın müzisyen olmadığını, iki tane akorla şarkı yaptığını iddia eden arkadaşların bu filmi izledikten sonra kendisiyle ilgili düşünceleri değişecektir. filmin konusuna, akışına, kurgusuna son derece uygun şarkılarla eşlik etmiş eddie vedder.
ayrıntı için; http://www.imdb.com/title/tt0758758/
|
|
10.12.2009 16:20:13
|
tamagra
|
| Mesaj :3415 |
|
| Yaş :72 |
| Çevrimdışı |
|
into the wild(yabana doğru), bu filmi es geçemem... bunu bence herkes izlemeli gerçek bir şaheser....herkesin içinden bi şeyler çıkaracağı anlamlarını yerleştirip filmdeki kahramanın yaptığı herşeyi yapmak için can atacağı bir film
filminin soundtrack albümü eddie vedder ’in seslendirdiği "hard sun" adlı şarkı özellikle çok sağlam.... muhteşem ve süper ses eddie....
|
|
10.12.2009 19:15:32
|
x4x8
|
| Mesaj :607 |
|
| Yaş :24 |
| Çevrimdışı |
|
kesinlkle çok güzel bi film insanın iplerini koparası geliyo izlerken (: bu filmi izledim hehehe 
|
|
10.12.2009 20:32:52
|
darktranquillit
|
| Mesaj :695 |
|
| Yaş :26 |
| Çevrimdışı |
|
Bu film müzikleri, görüntüleri, enfes hikayesi ve Sean Penn` in aynı zamanda iyi bir yönetmen de olduğunu perçinlediği unutulmaz bir film, bir nevi meditasyon...Hele bir yaşlı adam var ki hikayede yürek dağlıyor ya da ben öyle hatırlıyorum...Uzun zaman oldu izleyeli, yanlış hatırlıyor olabilirim:)
|
|
|