Rockdays.net diyetlezayifla
Anasayfa Haberler Arşiv İlanlar Mekanlar Üyeler Grup siteleri Forumlar
ana sayfa yap favorilere ekle iletişim
Kullanıcı adı : Şifre : Üye ol Forumlarda ara
ROCKDAYS ANA SAYFA » FORUM » YABANCI SİNEMA »

Konu Başlığı:   into the wild

10.12.2009 16:05:35  
pulse
pulse
YASAKLI ÜYE
yeni bir film değil ama sitede başlığı olmalı diye düşündüm. kanımca tavsiye edilesi hatta mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biridir. yaşanmış bir hikayedir. 2007 yapımı, yönetmenliğini sean penn`in yaptığı ve bir maceraperestin kendi tercih ettiği yaşam biçimi ve "son"unu anlatan filmin müzikleri eddie vedder kişisine ait. bu noktada belirtmek gerekir ki eddie vedder`ın müzisyen olmadığını, iki tane akorla şarkı yaptığını iddia eden arkadaşların bu filmi izledikten sonra kendisiyle ilgili düşünceleri değişecektir. filmin konusuna, akışına, kurgusuna son derece uygun şarkılarla eşlik etmiş eddie vedder.

ayrıntı için; http://www.imdb.com/title/tt0758758/

10.12.2009 16:20:13      
tamagra tamagra

into the wild(yabana doğru), bu filmi es geçemem... bunu bence herkes izlemeli gerçek bir şaheser....herkesin içinden bi şeyler çıkaracağı anlamlarını yerleştirip filmdeki kahramanın yaptığı herşeyi yapmak için can atacağı bir film

filminin soundtrack albümü eddie vedder ’in seslendirdiği "hard sun" adlı şarkı özellikle çok sağlam....  muhteşem  ve süper ses eddie....

10.12.2009 19:15:32      
x4x8 x4x8

kesinlkle çok güzel bi film insanın iplerini koparası geliyo izlerken (:
bu filmi izledim hehehe Big smile

10.12.2009 20:32:52      
darktranquillit darktranquillit

Bu film müzikleri, görüntüleri, enfes hikayesi ve Sean Penn` in aynı zamanda iyi bir yönetmen de olduğunu perçinlediği unutulmaz bir film, bir nevi meditasyon...Hele bir yaşlı adam var ki hikayede yürek dağlıyor ya da ben öyle hatırlıyorum...Uzun zaman oldu izleyeli, yanlış hatırlıyor olabilirim:)

23.12.2009 21:50:19      
sezarous sezarous

bu filmi izledikten sonra sırt çantamı doldurmaya başlamıştım dünyanın içine akıp gitmek için ama bunun için kışın gelmesi gerekiyodu, kaç kış geçti çantam hala dolu ama ahh şu zorunluluklar yok mu, kahrolsun onlar...
izlmeyenler mutlaka izlesin, çok beğenecekler, garantisi benim.

09.02.2010 05:03:18      
meltemtrecool meltemtrecool

İnsanın hayaller kurup sırt çantasını hazırlamasını sağlayan sonra birden yüzüne yaşadığı hayatın gerçeklerini çok sıkı bir tokat gibi çarpan harika bir film.Hala çekip gitmenin planlaırnı yapıyorum,başka bir ile başka bir ülkeye belki de Alaska`ya neden olmasın... Olmuyor o kadar kolay olamıyor ne yazık ki,süper egom izin vermiyor. Grr

21.02.2010 05:36:28      
DeaDAnqeL DeaDAnqeL

Daha bu gece izledim.. Etkisindeyim. Kaçası,gidesi,uzaklaşası,kaybolası,üşüyesi... geliyor insanın. Hele bir imkansızlık var ki Yok diyor insan işte yok.. :) Ben bişiy kaybettiğimi düşünmüyorum tam zamanında izlemişim geç değil yani.. Gerçekten güzeldi.. .. (eddie vedder-society) yalnız  kurbağı falan yemesi açımdan pek iyi olmadı (: Zaten kaçsam en büyük engel o olurdu ne yicem.. vejateryan birisi iseniz en azından çakması bnce b.ku yediniz..:) iyiydi iyi .

25.03.2010 01:06:02      
DeaDAnqeL DeaDAnqeL

http://video.libero.it/app/play?id=fcf82921bf346e40d83100a1252aafa2     (bu çok iyi.) ``Onun gibi birisinin gerçekten yaşamış olduğunu bilmek de güzel.``

11.08.2010 01:48:43      
zuuzz zuuzz

güzel bir film.. unutamadığım filmlerin arasında.. özgürlüğün peşinde koşmak..

07.12.2010 00:01:10      
nostalgiaplatz_ nostalgiaplatz_

Her şeyi geride bırakmak.
Filmi izleyince insanın iplerini koparası geliyor doğru,kendini keşfetme isteği,kaçıp uzaklaşma isteği,gezip görme isteği,hayatını yaşama isteği...
Parayı,aşkı,aileyi bırakmak...Kolay mı kaç kişi yapar (: Hayalini bile kuramazken bizler,yapana helal olsun.

Sayfalar: