Rockdays.net diyetlezayifla
Anasayfa Haberler Arşiv İlanlar Mekanlar Üyeler Grup siteleri Forumlar
ana sayfa yap favorilere ekle iletişim
Kullanıcı adı : Şifre : Üye ol Forumlarda ara
ROCKDAYS ANA SAYFA » FORUM » ROCKDAYS İLE İLGİLİ GENEL ISTEKLER »

Konu Başlığı:   Hesabımla ilgili

30.07.2009 16:24:01  
MuraTanbay
resimyok
Benim murattanbay adında bi kullanıcı hesabım vardı. Mail adresimi değiştir dedim, onay maili gelecek diye bekliyorum ama defalarca tekrar gönder dememe rağmen onay maili hala gelmedi. Bu mail değişikliğini veritabanından siz yaparsanız çok memnun olurum.

30.07.2009 16:31:08      
aydin aydin

hıımm bir şikayet daha vardı bu konuyla ilgili bakılıcak arkdaşlar ancak biliyorsunuz tatil zamanı buara :=) biraz zaman istiyoruz sizden.Anlayışınız için tşkler.

30.07.2009 16:43:33      
MuraTanbay resimyok

Haklısınız tabi. Siz de tatil yapmayı hakediyosunuz... :) Mail değişikliği konusunda sorun olduğundan haberiniz olsun da bugün veya yarın düzeltilsin önemli değil.

30.07.2009 16:54:59      
aydin aydin

ALINTI: MuraTanbay tarafından yazıldı.
Haklısınız tabi. Siz de tatil yapmayı hakediyosunuz... :) Mail değişikliği konusunda sorun olduğundan haberiniz olsun da bugün veya yarın düzeltilsin önemli değil.

Anlaştık tesk. ederiz benim yetkim dışında olduğu için böyle dedim zaten yakın zamanda halledicez:=)

31.07.2009 00:05:49      
denizgezmis denizgezmis

YASAKLI ÜYE
ALINTI: aydin tarafından yazıldı.
Anlaştık tesk. ederiz benim yetkim dışında olduğu için böyle dedim zaten yakın zamanda halledicez:=)

aydınım ya önceden üyeliğini iptal et linki vardı benim eski üyelikleri iptal etmek istiyorum.ne zaman o linki görebiliriz tekrar.bilgin var mı ?

31.07.2009 00:09:18      
aydin aydin

ALINTI: denizgezmis tarafından yazıldı.
aydınım ya önceden üyeliğini iptal et linki vardı benim eski üyelikleri iptal etmek istiyorum.ne zaman o linki görebiliriz tekrar.bilgin var mı ?

Tamamdır onada bakıcam haber veririm sana.

24.09.2009 13:53:49      
yassak yassak

Aynı şey benimde başıma geldi lanet olsunki!
Ama benimki dahada farklı hesabıma onay maili geliyo tıklayına tıklıyorum olmuyo tamam diyorum alttaki linki alıyım ondada olmuyo en sonunda üyelik değiştirdim rica edicem bişeyler yapın...

05.10.2009 16:56:44      
aydin aydin

ALINTI: yassak tarafından yazıldı.
Aynı şey benimde başıma geldi lanet olsunki!
Ama benimki dahada farklı hesabıma onay maili geliyo tıklayına tıklıyorum olmuyo tamam diyorum alttaki linki alıyım ondada olmuyo en sonunda üyelik değiştirdim rica edicem bişeyler yapın...

Onay maili ile ilgili sorun yaşayan üyelerimizin tekrardan bakmaırnı rica ederiz sanırım sorun halledilmiştir sıkıntı varsa bana özelden bildirsinler.

29.12.2009 01:42:40      
MuraTanbay resimyok

ALINTI: aydin tarafından yazıldı.
Onay maili ile ilgili sorun yaşayan üyelerimizin tekrardan bakmaırnı rica ederiz sanırım sorun halledilmiştir sıkıntı varsa bana özelden bildirsinler.

Mesajınızı yeni gördüm. Az önce denedim onay maili geldi ve bağlantı sorunsuz çalışıyor...

29.12.2009 12:37:54      
aydin aydin

ALINTI: MuraTanbay tarafından yazıldı.
Mesajınızı yeni gördüm. Az önce denedim onay maili geldi ve bağlantı sorunsuz çalışıyor...

Heehh buna sevindim işte :)

Sayfalar: