Rockdays.net diyetlezayifla
Anasayfa Haberler Arşiv İlanlar Mekanlar Üyeler Grup siteleri Forumlar
ana sayfa yap favorilere ekle iletişim
Kullanıcı adı : Şifre : Üye ol Forumlarda ara
ROCKDAYS ANA SAYFA » FORUM » DUYURULAR »

Konu Başlığı:   Rahatsız Edici Mesajlar

19.02.2009 00:24:17  
aydin
aydin
Arkadaşlar, sitemizde artan özellikle bayan üyelerin şikayet ettiği bir konu olan özel msjla rahatsız edilmek konusunda biraz açıklama yapmak istiyorum ve tavsiyelere uyduğunuz takdirde, sizin de rahat edeceğinizi umuraktan gecenin bir yarısı bu konuyu açmış bulunmaktayım.:)

Malum abazan yaratıklar her yerde olduğu gibi sitemizde de fazlaca bulunmaktadır,insanı çıldırtan bir ısrarcılıkla sarkıntılarına devam etmekdirler.Sizden ricam size msj atmasını ve iletişim kurmasını istemediğiniz abazanları, profiline girip sağ tarafta ki "yasakla"butonunu kullanmanız olacaktır.Yasakladığınız takdirde bir daha size yapışamıyacaktır :) biliyorsunuz bunlar kavun değil ki altını koklayalım ama "yasakla" butonu herkesin işine yarayacaktır.

Ayrıca özel msjları da şikayet edebilirsiniz, msjın hemen altında buton var onu da kullanabilirsiniz.

Üye sayısı arttıkça bu gibi sorunlar olacaktır, bizde sorunlara formül uygulama çabalarımızı en az o abazan mecut kadromuz içinde canla başla sürdürüyoruz.

Huzurlu günler herkese...

25.03.2009 18:41:21      
aydin aydin

Sanırım arasıra güncel tutmak lazım :)

25.03.2009 18:49:45      
cagdas cagdas

öyle görünüyo :)

25.03.2009 19:05:41      
green_eagle green_eagle

YASAKLI ÜYE
Tabi fazla uğraşmadan alanlar abazan sınıfına girmiyor... Ya burdakiş kızlar daha abaza...

25.03.2009 19:22:35      
GorGonCult GorGonCult

Ahaha bu da güzel bir yaklaşım ^^

25.03.2009 19:23:54      
MeLLxD MeLLxD

susn lan karılara laf eden diller tutulur eller kırılır diğer organlar iflas eder mdklemdke:D

25.03.2009 19:45:15      
green_eagle green_eagle

YASAKLI ÜYE
ALINTI: MeLLxD tarafından yazıldı.
susn lan karılara laf eden diller tutulur eller kırılır diğer organlar iflas eder mdklemdke:D

şahsen ben değilim o kadar yoğun bir istek yok ama popülist gençler baya bi sıkılıyor sizden :P

25.03.2009 20:32:42      
yasak resimyok

ALINTI: green_eagle tarafından yazıldı.
şahsen ben değilim o kadar yoğun bir istek yok ama popülist gençler baya bi sıkılıyor sizden :P

:) ozellikle kızlarmıs bı onceki arkıye katlıyom  burdakı kızlar erkek lerden daha abaza bazı kız arkılerin proflınde ki resimleri gormediniz sanırım

25.03.2009 20:34:28      
B_E_K_A B_E_K_A

ben mesela birisinin yasaklı listesindeyim sanırım hem Gul Yabani hem de Abaza oluyorum

25.03.2009 20:44:05      
GorGonCult GorGonCult

Birisi ben oluyorum galiba? ^^

25.03.2009 20:49:26      
B_E_K_A B_E_K_A

Ben de pislik abaza oluyorum galiba

25.03.2009 21:28:44      
GorGonCult GorGonCult

ALINTI: B_E_K_A tarafından yazıldı.
Ben de pislik abaza oluyorum galiba

Açıklama yapmak zorunda değilim.
 Engellenmek ya da bir insanın görüşmeme kararı alması "pislik", "abaza" ile bağdaştırılımaz. Hala önyargı hala dik başlılık hala saçmalık!

25.03.2009 21:32:20      
quselliqq quselliqq

Tabi fazla uğraşmadan alanlar abazan sınıfına girmiyor... Ya burdakiş kızlar daha abaza...

bence erkekler daha fazla herkes için geçerli değil tabi çok iyi insanlar da var ama benim yasaklı listem en az 15 kişidir her yeni üye olan "sLm" diye mesaj atıyor selam yazınca kolları ağrıyor sanki :D

25.03.2009 21:32:21      
B_E_K_A B_E_K_A

ALINTI: GorGonCult tarafından yazıldı.
Açıklama yapmak zorunda değilim.
 Engellenmek ya da bir insanın görüşmeme kararı alması "pislik", "abaza" ile bağdaştırılımaz. Hala önyargı hala dik başlılık hala saçmalık!

dikkat edersen cümlemin sonunda "galiba" ifadesini kullandım yani kesin bir olgudan bahsetmedim..Hala önyargı hala dik başlılık hala saçmalık!?

26.03.2009 12:40:03      
green_eagle green_eagle

YASAKLI ÜYE
ALINTI: quselliqq tarafından yazıldı.
bence erkekler daha fazla herkes için geçerli değil tabi çok iyi insanlar da var ama benim yasaklı listem en az 15 kişidir her yeni üye olan "sLm" diye mesaj atıyor selam yazınca kolları ağrıyor sanki :D

söylemek istediğinden hiçbirşey anlamadım haci :S boşver iyi birşey söyledin heralde :D

07.04.2009 15:45:18      
Jeriko Jeriko

YASAKLI ÜYE
Güzelim mekanı abazılıklar için kullanmak, siteyi oluşturanlara büyük ayıp.. Bayağı yararlı bir site zira. Zaten arkadaş gerekli açıklamayı yapmış. Ayreten abazılığın kızı erkeği olmaz ya.. Abaza abazadır.. Maalesef bizim ülkede sanki erkekler abaza gibi gösteriliyor..Zaten erkekler abaza ise kızlarda abaza demektir, Le...değilse. Değilmi? Yani düz mantık böyle...

11.04.2009 11:48:26      
devillangel devillangel

kendını tatmın ettın mı...arkadaslar burda bı konu acılıyo kı onemlı bı konu...amacı kımseyı yargılmak degıl yada sen sunu yapıosun demek dııll ...kendı cınsını sucladın dmekı bı yaran varkı karsı cınsıne saldırdın..arkadaslar su sıtedekı amacımızdan sapmayalım sapmk ıstıysak zaten bır cokk sıte mevcut gıt kendını doyur ol gel burdakı amacın bıseler orenıp toplumla butunlesmek ıletısım kurmakk(kulturel muzık anlamda)amacımızdan sapmayalım unutmayalım kndımızı gelıstırmekte bı mastrbasyondur...

11.04.2009 13:44:51      
horrorpheLiacc horrorpheLiacc

gerekliydi...

11.04.2009 14:45:31      
vurgun_54 vurgun_54

ALINTI: MeLLxD tarafından yazıldı.

bır erkek bır bayana lan karı gel buruya dedıgı zaman o erkegın cenaze namazı kılınmıs oluyodu sım dıkı bayan lar bunu ısder olmuslar galıba

11.04.2009 14:47:59      
devillangel devillangel

ALINTI: vurgun_54 tarafından yazıldı.
bır erkek bır bayana lan karı gel buruya dedıgı zaman o erkegın cenaze namazı kılınmıs oluyodu sım dıkı bayan lar bunu ısder olmuslar galıba

gereksız ınsanlara gereklı cevap vermemek lazım:)

11.04.2009 14:49:42      
vurgun_54 vurgun_54

ALINTI: quselliqq tarafından yazıldı.

tebrık ederım senı kendını tasıyamıyan bayanlarımız var ben kufur edmezken 40 kufur ezberın de barın dıran ıckı ve cıgaradan umut beklıyen barlardan kafelerden lıse cıkısı erkek arkadasıyla kafelerde ken dını bılmezce hareket eden bayan larımız allah korusun sızlerden bız erkek lerı abaza arıcanıza bır bakın bır ıneyı ken dınıze cevırın

11.04.2009 16:42:41      
green_eagle green_eagle

YASAKLI ÜYE
ALINTI: devillangel tarafından yazıldı.
kendını tatmın ettın mı...arkadaslar burda bı konu acılıyo kı onemlı bı konu...amacı kımseyı yargılmak degıl yada sen sunu yapıosun demek dııll ...kendı cınsını sucladın dmekı bı yaran varkı karsı cınsıne saldırdın..arkadaslar su sıtedekı amacımızdan sapmayalım sapmk ıstıysak zaten bır cokk sıte mevcut gıt kendını doyur ol gel burdakı amacın bıseler orenıp toplumla butunlesmek ıletısım kurmakk(kulturel muzık anlamda)amacımızdan sapmayalım unutmayalım kndımızı gelıstırmekte bı mastrbasyondur...

Müzik anlamında bir konu açılıyor dersin.... Kabul... Ama bu kadar da kör olma sen ya da bu sitedeki bir sürü insan kültürden sşyasetten edebiyattan anlamıyor... Benim 10 yaşındaki kardeşim kadar birikimizniz var...

Bunlar bir kenara site içinde rahatsız edici davranışlar!!! Böyle bir saçmalık olabilir mi? Sen hiç siteye dikkatlice bakmadın mı? Artık bu sitenin basit bir resim paylaşım sitesi olduğu çok açık.... Sürekli yeni resimler yorumlar...

12.04.2009 08:51:46      
devillangel devillangel

Müzik anlamında bir konu açılıyor dersin.... Kabul... Ama bu kadar da kör olma sen ya da bu sitedeki bir sürü insan kültürden sşyasetten edebiyattan anlamıyor... Benim 10 yaşındaki kardeşim kadar birikimizniz var...

Bunlar bir kenara site içinde rahatsız edici davranışlar!!! Böyle bir saçmalık olabilir mi? Sen hiç siteye dikkatlice bakmadın mı? Artık bu sitenin basit bir resim paylaşım sitesi olduğu çok açık.... Sürekli yeni resimler yorumlar...

10 yasındakı kardesn baya bı zekı anlasılan:)ya bı bayan olmadıfıgın ıcın bılemezsın gunde ne mesajlar atıldıgını neler yazıldını vs...sadece bunları okuyan wrsaa eger sapık degılse halımızden anlarrr zatenn.eger burayı basıt bı sıte olarak goruyosanda gırme sıteye kendını de basıtlestırme....

12.04.2009 13:48:34      
aydin aydin

Sen 10 yaşında ki kardeşinle takıl konuş o zaman burada işin yok!daha öncede uyarmıştım seni sağlıcakla kal!Konuyu kadın-erkek ilişkilerine taşıyıp yorumlar yapmayın, şikayetiniz varsa iletin arkadaşlar bu konuyla alakalı yoksa sadece okuyun konu bilgilendirmek amacıyla duyuralar kısmına açılmıştır.

03.07.2009 17:19:35      
aydin aydin

Bu konuyu uzatmanın anlamı yok duyuru amaçlı açılmıştır rahatsız edilen üye varsa bana özel msj yoluyla  ulaşabilir.Bizde icabına bakarız.

06.07.2009 21:42:58      
Ozkur resimyok

Bağğğyan arkadaşları anlamanın en güzel yolu, girin bir gün bayan bir arkadaşınızın üyeliğine (:
Üç beş dakika durun ve gelen özel mesajları okuyun (:

Hayır, yazanlardan bazıları o kadar salak ki (:
Direk telefon numarası veren bile var (:
Hayır ben bayan olsam (olsam dedim bakın, olmak istiyorum demedim. Sonra gey misin birader sen gibisinden mesajlarla taciz etmeyin beni (: ) öyle salak mesajlara bakmayı boşver, o mesajları gördükten sonra hayatımı yeniden bir gözden geçirirdim (:

Lan "Merhaba tanışalım mı?" diye mesaj mı atılır (:
Zaten tanışacak olsa o sana atar mesaj (:
Bir de kuru kuruya merhaba diyenler var (: Onların durumu daha vasat (:
Mesaj attığınız hatun da size merhaba dedi diyelim, sonra naber mi diyeceksin? onun yerine gir bir sohbet sitesine orada merabalaş (:

Hayır madem taciz edeceksiniz hatunları bari yaratıcı olun be (:
Şahsen ben bağğyan olsam ve birisine cevap vermek istesem kesinlikle içinde "merhaba" geçmeyen bir mesaja verirdim cevap (: Ha ben bayan değilim, şimdiden sonra bayan olsam bana kim mesaj atar orası da ayrı muamma tabi (:

Sayfalar: ileri »