Rockdays.net diyetlezayifla
Anasayfa Haberler Arşiv İlanlar Mekanlar Üyeler Grup siteleri Forumlar
ana sayfa yap favorilere ekle iletişim
Kullanıcı adı : Şifre : Üye ol Forumlarda ara
ROCKDAYS ANA SAYFA » FORUM » ROCKDAYS İLE İLGİLİ GENEL ISTEKLER »

Konu Başlığı:   Müzik

25.01.2009 02:00:51  
bastet
bastet
Forumda müziğe ağırlık verilmelidir diye düşünüyorum. Gördüm ki sitemize "yerli/yabancı diziler" forumları eklenmiş. Bence "MÜZİK" adlı bölüme, "Rock/Metal harici müzisyenler" forumları da açılmalı. Böylelikle beğendiğimiz ve tavsiye edeceğimiz müzisyenleri biyografilerini sunarak paylaşabiliriz.

25.01.2009 02:03:34      
placebo placebo

Aslında parçalara bölmemek adına bütün konuları Rock & Metal müzik genel başlığı altında toplamayı uygun gördük. Ama rock metal müzik dışındaki sanatçılar için özel bir bölüm açılmalı mı bunuda düşünmemiz lazım. Ayrıca müzik kategorisi altına eklenebilecek alternatif  bölümler var ise bunlar üzerinde de düşünebiliriz.

25.01.2009 02:07:37      
sebastian_bach sebastian_bach

YASAKLI ÜYE
Hoş diyorsun,güzel diyorsun da ben pek ilgi duyulacağını sanmıyorum bu sitede.Neden mi ? Çünkü Fikret Kızılok gibi James Dio gibi efendime söyleyeyim blues üstadları gibi isimlere yapılan yorum sayılarını gördükçe anlıyorum ki bu sitede müzik adı altında tarışacak konu ve şahıs çok az.

25.01.2009 02:09:52      
aydin aydin

Rock/Metal harici müzisyenler adı altında bir bölüm uygun olabilir bencede...

25.01.2009 02:13:15      
aydin aydin

ALINTI: sebastian_bach tarafından yazıldı.
Hoş diyorsun,güzel diyorsun da ben pek ilgi duyulacağını sanmıyorum bu sitede.Neden mi ? Çünkü Fikret Kızılok gibi James Dio gibi efendime söyleyeyim blues üstadları gibi isimlere yapılan yorum sayılarını gördükçe anlıyorum ki bu sitede müzik adı altında tarışacak konu ve şahıs çok az.

Kimseye zorla şuraya yaz buraya yaz diye bir söylemde bulanamıyz onlarda okuyarak öğreniyorlar belki abuk sabuk şeyler yazıcaklarına bilgi sahibi olmayı düşünüyorlardır belki de yanlız bişey dikkatimi çekti ben bu yorumu bir kişi bana defalarca söylemişti bir anda o arkadaşım geldi aklıma ne tuhaf hoş artık yok sitede ve hayatım da ama neyse salla gitsin...

25.01.2009 02:22:14      
placebo placebo

ALINTI: aydin tarafından yazıldı.
Kimseye zorla şuraya yaz buraya yaz diye bir söylemde bulanamıyz onlarda okuyarak öğreniyorlar belki abuk sabuk şeyler yazıcaklarına bilgi sahibi olmayı düşünüyorlardır belki de yanlız bişey dikkatimi çekti ben bu yorumu bir kişi bana defalarca söylemişti bir anda o arkadaşım geldi aklıma ne tuhaf hoş artık yok sitede ve hayatım da ama neyse salla gitsin...

Lütfen özel konuları, özel mesaj ile çözümleyelim..

25.01.2009 02:26:15      
placebo placebo

ALINTI: sebastian_bach tarafından yazıldı.

Bu kitleyi arttırmak ve siteyi canlı tutmak için sizin önerilerinizi ve eleştirilerinizi her zaman dinliyoruz. Ama bu kadar da isyankar ve umutsuz olmaya da gerek yok. Kaliteli kesim elinden gelen emeği verdiği sürece daha iyiye gidecektir herşey.

25.01.2009 19:38:25      
frida_t frida_t

Rock/Metal harici müzisyenler adı altında bir bölüm kesinlikle  güzel olur .Türkiye `de bir çok  amatör gruplar var  .Böyle bir bölüm de açılırsa  çok iyi olur diye düşünüyorum, hatta bir çoğumuzun tanıdğı , dinlediği  gruplar olmuştur ve   bu sayede yeni grupları tanımış ,tanıtmış oluruz.
" ROCKDAYS" ise  büyük bir aile ve her geçen  gün büyümekte.Tüm yöneticiler siteye emek vermektedir , üyelerin de  buna katkısı olduğu ortadadır . Sitede müzik dışında bir çok bölüm vardır. İnananlar kendilerine yakın olan forumlara yönelirler ,hatta bazı arkadaşlarımızın gün geçtikçe tercih ettiği bölümden neye önem verdiğini anladığımız gibi onu tanımaya başlarız  ,tabi bunun zamanla olması gerektiğini her mantıklı insan da anlar..Evet  önceliğin müzik olması gerektiğine katılıyorum ve bir çok arkadaşın da buna özen gösterdiğine inanıyorum. Agrasif tavırlarla yargılayıp asıp kesmek ,çamur atmak kolaydır tıpkı "rüzgara işemek "gibi...

Sayfalar: